K- moottorin öljypohjan tiiviste vuotaa

K- moottorin öljypohjan tiiviste vuotaa

ViestiKirjoittaja Tonpsa » Pe Kesä 2018 08, 07:54

Tälle kesää sain pikkucorollan pitkästä aikaa ajoon, kun edellisellä ajokaudella vuotaneen öljypohjan tiivisteen vaihtaminen meni hiukan pitkäksi.. Noh, eihän se pidä vieläkään. On uutta tiivistettä ja silikoonia ja mielestäni sain siihen reunoiltaan suoremman öljypohjankin. Millä konstilla tähän saadaan semmonen ölypohja, että öljyt pysyis sisäpuolella!?
Tonpsa
 
Viestit: 68
Liittynyt: Ke Loka 2012 24, 15:30
Paikkakunta: Hämeenkyrö

Re: K- moottorin öljypohjan tiiviste vuotaa

ViestiKirjoittaja Puolituinen » Pe Kesä 2018 08, 10:39

Saman asian kanssa iteki ihmetelly ku aina öljypohjan tiiviste vuotaa. Mut ainaki niiden pinnapulttien kanssa kannattaa olla tarkkana et ne on oikeassa järjestyksessä, kun osassa on ne kaulukset ja osassa ei. Ja tosiaan tiiviste silikonia ainakin öljypohjan päätyihin niihib kauluksiin ja nurkkiin kunnolla. Tarvike tiivisteet menee kovaksi korpuksi jo muutamassa viikossa, itelle laitoin viimeks alkuperäisen mut näyttää toi silläkin vähän jostain vuotavan.
Toyota Starlet KP62 1,4l 4K-E -81
Toyota Corolla KE70 1,6l 4A-GTE -84
Avatar
Puolituinen
Kultajäsen
 
Viestit: 698
Liittynyt: Ke Elo 2010 25, 11:49
Paikkakunta: Lohja

Re: K- moottorin öljypohjan tiiviste vuotaa

ViestiKirjoittaja trdracing » Pe Kesä 2018 08, 14:03

Jaa, olikin näköjään selaimen muistiin jääny kaverin tunnukset..

Mutta siis asiaan. Pinnapultit on samoilla paikoillaan kun silloinkin ku tiiviste ei vielä vuotanut, tosin neki vois seuraavalla aukasulla tsekata.. Ilmeisesti edellisen kerran aiheutti juurikin tiivisteen koveneminen, toimi monta vuotta sillä. Ja voi olla kyllä nytkin vikana, kun paikallaan se tiiviste on ollu parisen vuotta, vaikkakin siitä ajossa vasta tänä kesänä. Vaikee taitaa olla kokonaan uutta ölypohjaakaan tehdä, kun etu- ja takapuolen kohdat voi olla vaikee saada istumaan...
trdracing
Kultajäsen
 
Viestit: 38
Liittynyt: Ma Joulu 2008 22, 15:01
Paikkakunta: Parkano


Paluu Moottori- ja voimansiirto

Paikallaolijat

Rekisteröityneet käyttäjät: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä

cron